Къде се предлага изгодна цена за ремонт на покрив?

Всеки, който познава индикациите за някаква пролука в покрива, знае, че без оглед и предприемане на някакви мерки нещата няма да се решат от само себе си. Цялата публикация „Къде се предлага изгодна цена за ремонт на покрив?“

Да изберем ли услугите за ремонт на покриви в Пловдив?

Както е известно на всички, живеещи по нашите ширини, напоследък дъждовните периоди, които се редуват с по-големи градушки, причиняващи доста разрушения, изискват чести ремонти на една или друга част на движимото или недвижимото имущество. Цялата публикация „Да изберем ли услугите за ремонт на покриви в Пловдив?“

Хидроизолация на покриви

Една от най-важните предпоставки за дълъг живот на покрива е добрата хидроизолация. Ремонт-покриви.com последните иновации при изработката на на покривна хидроизолация. Фирмата работи със самозалепващи се хидроизолационни мембрани и материали с висока импрегнация, които са надеждни по отношение на температурно влияние и микроорганизми.
Хидроизолацията предпазва цялата покривна конструкция от повреда, както и дома ви. От друга страна липсата на влага предлага висока енергийна ефективност през зимните месеци.
Ремонт- покриви.com предлагат гаранция на клиентите и си качествено изпълнение на услугата. Фирмата поддържа най-доброто съотношение цена-качество на пазара. Направете запитване от онлайн формата и се убедете сами.

Ремонт на покриви с керемиди

„Старите неща са по-качествени“ ще чуете от много хора, възрастни и млади. Това е така за някои неща, но що се отнася до покривните конструкции истината в този афоризъм е едва 50%. Покривното строителство се развива с бързи темпове както всеки друг аспект на модерния живот в 21 век.Появата на иновационни и подобрени материали за работа са плод на дългогодишни разработки и проучвания на редица инженери по света и в България. В следващите няколко реда съвсем накратко ще щрихираме как са се променяли предпочитаните за работа керемиди през годините:

Керамичките и каменните керемиди (шиндли) са познати още от древността. Предимаствата на тези два вида материал за строителство са екологично чист основен материал, естетична визия и лесен монтаж. Недостатъците на този вид каремиди се състоят в това, че не са приложими за всякакъв вид покривни консрукции и могат да се повредят още при монтажа.
Еквивалент на естествените (керамични) кремиди се явяват изкуствените, които се правят от цимент, вода и оцветители. Те много напомнят естесвените и предимството им е дългият живот, който имат за сметка на по- голямото натоварване на самата покривна конструкция заради по-голямата им тежест.

През последните години широко приложение при покривното строителство придобиха битумните керемиди. Те са подходящи за покриви с много ъгли и сложна геометрия. Предимствата им са лесният монтаж, силната импрегнация, която позволява максимална хидроизолация и ниската цена. Този вид керемиди предлагат добра енергийна ефективност.
Други видове керемиди, които можете да намерите на пазара са металните и полимерните.
Металните (ламаринени) керемиди и плоскости имат широко приложение при различни наклони на покривите, устойчиви са на атмосферни влияния и пожари, като оказват сравнително приемлива за покривните конструкции тежест.

Полимерните керемиди оък доста напомнят изкуствените, но се правят от полимери, което гарантира по-малкото натоварване, което оказват на покрива и са ударо-устойчиви. Предлагат добра хидроизолация и са устойчиви на влиянието на микроорганизми.
Накратко това представляват видовете керемиди, които можете да намерите на пазара, но не забравяйте, че дори някой вид да ви се струва много приемлив като технически спецификации и цена, може да се окаже неприложим за вида покривна конструкция на дома ви. Тук на помощ идва експертната оценка на служителите от ремонт-покриви.com, които ще направят оглед на място и ще изготвят индивидуална оферта за вас, отговаряща максимално добре на нуждите ви по отношение качество-цена.

За нас е изключително важно да имате здрав покрив, защото това осигурява стабилните корени на фирмата, в чието развитие влагаме отдаденост и професионализъм всеки ден.

Покриви с битумни керемиди

Битумните материали са предпочитан вариант при изграждането на покриви поради редица сериозни предимства. На първо място битумните керемиди са приложими към покриви със сложна геометрия и различни наклони като остават едни от най-евтините материали за работа. На второ място са силно импрегнирани и осигуряват високо ниво на хидроизолация, като не се влияят от действието на микроорганизми. Лесен е за монтаж и може да се изпълни по няколко различни начина.

Битумните материали са изработени от битум- естествен материал в строителството и хидроизлоцията познат на човечеството от 6700 години. Битумът представлява смес на нефт с различни органични материали. Като субстанция изградена на нафтена основа, битумът е полусолиден, въглеводороден продукт, произвеждан чрез премахване на по-леките частици при рафинирането на суровия тежък нефт.
Битумът може да бъде еластичен, пластичен или съвсем твърд. Повече от 10% от годишното производство на битум се използва в покривното строителство, други 5% се използва за свързване и хидроизолация на тръби, бои и редица други строителни материали. А останалите 85%? Те се използват за създаването на пътни настилки, подложени на силно натоварване и изискаващи голяма издръжливост като самолетни писти, алеи, магистрали и т.н.

Още едно потвърждение за здравината и устойчивостта на битумните материали, които ще пазят покрива и дома ви от атмосферни влияния и чести ремонти.