Защо ремонтът на покриви в София е по-доброто решение?

Ако се колебаете дали да изградите изцяло нов покрив или да ремонтирате вече съществуващия такъв – в следващите изречения ще намерите полезни ориентири, които да ви помогнат да вземете решение.

Има няколко причини, според фирмата RemontiPokrivi.net за ремонт на покриви в София, заради които понякога е по-добре да ремонтирате покривната конструкция, вместо да изграждате съвършено нова.

Както е известно в столицата времето е доста капризно дори и през горещите месеци, когато столицата се насища на проливни дъждове. Съответно в комбинация с лошите метеорологични условия през останалите сезони – всеки покрив би поддал на влагата и студа. В този ред на мисли специалистите препоръчват редовните прегледи на покривните конструкции, с цел да се избегнат по-сериозни проблеми. Понякога ремонтът, който може да се наложи да извършите, би могъл да се ограничи само с подмяна на керемидите. Друг път се налага частична реконструкция на подпорните греди, а в съвсем критични ситуации може да се стигне и до изграждането изцяло нов покрив на дома ви.

Ето и кои са причините да прибегнете първо до ремонт на покриви в София, а не до изграждането на нови такива.

Защо ремонтът на покриви в София е по-доброто решение?

1. Счупени, разместени и износени керемиди. Керемидите са важна част от конструкцията на всеки покрив. Понякога, колкото и да са качествени – при десетилетия експлоатация, може да се проявят проблеми. Всяка керемида има продължителност на живот, така че при експлоатация на глинените керемиди в продължение на 20-40 години – съвсем нормално е те да са изчерпали своят капацитет на издръжливост до 80-90%. Проблемите с тях следват неприятни течове от тавана на стаите, мухъл и други.

2. Необходимост от смяна на улуци и др. Ремонтът на покриви в София често се ограничава и само до това, обикновено в комплект с подмяна на керемидите с по-модерни и издръжливи. Посещавайки сайта на RemontiPokrivi.net може да откриете изгодни варианти да ремонтирате качествено своя покрив.

Както сами ще се убедите – при редовно поддържане на покривната конструкция и полагане грижи за нейното по-дълго просъществуване, с един ремонт на покриви в София от RemontiPokrivi може да удължите живота на покрива до 15 години. И все пак, ако постоянно продължават да изникват различни проблеми – дори и след ремонт, може би изграждането на нова, солидна конструкция ще бъде по-удачен вариант. Свържете се с RemontiPokrivi.net на телефон 0897 722 636 за безплатна консултация и съвет.

Автор: ремонт-покриви.com

Собственик на ремонт-покриви.com.